Polecany artykuł:
Było już spożywanie na czas mleka, pączków i hamburgerów. Tym razem przyszła kolej na bardziej wysublimowane danie. Już w ten piątek w Royal Hotel & SPA startuje trzydniowy Festiwal Steków, na którym jedną z atrakcji będzie jedzenie na czas potężnej porcji mięsa, mówi Piotr Sabala, szef kuchni:
Od 10 do 12 lutego karta menu zmieni się w Kartę Steków autorstwa Piotra Sabali. Znajdziecie w niej najlepszej jakości polską wołowinę. Na talerze trafią m.in:
- DLA ODWAŻNYCH - kilogramowy Stek Tomahawk
- T-bone stek
- Rumsztyk z rostbefu
- Czarny burger z pulled beef z BBQ i Brendy
Ale jak na wydarzenie tej rangi przystało na samej konsumpcji pysznego mięsa się nie skończy. Organizatorzy gwarantują, że wieczór będzie nie tylko pełen smaków, dobrej zabawy, ale także wielu konkursów. Poczujecie się jak na Dzikim Zachodzie!
Impreza odbędzie się w Royal Hotel & SPA przy ulicy Rynek Kościuszki 11. Patronem festiwalu steków jest Radio Eska Białystok. A więc głodomory, szykujcie siły na piątek!