Syn Zenka Martyniuka wydał oświadczenie. Czego to człowiek nie wymyśli dla pieniędzy

i

Autor: Piotr Grzybkowski/Super Express Syn Zenka Martyniuka wydał oświadczenie. "Czego to człowiek nie wymyśli dla pieniędzy"

2019-01-04 12:36

Daniel M. opublikował oświadczenie, w którym zdradza szczegóły swojego związku. Post szybko zniknął z internetu.

Oto dalszy ciąg historii, o której piszą media w całej Polsce. Przypomnijmy: 28-letni syn Zenka Martyniuka został zatrzymany przez policję po awanturze, do której doszło w minioną niedzielę w mieszkaniu w Wasilkowie (pow. białostocki). Miał nie wpuścić swojej ciężarnej żony do domu. W jego mieszkaniu policjanci znaleźli narkotyki.

Więcej przeczytasz tutaj: Syn Zenka Martyniuka zatrzymany przez policję. Nie wpuścił żony do domu. Miał narkotyki

W czwartek Daniel M. opublikował na jednym z portalu społecznościowych kontrowersyjne oświadczenie, w którym twierdzi, że żadnej awantury nie było. Zdradził w nim także szczegóły swojego związku z prawie dziesięć lat młodszą od niego Eweliną. Oświadczenie szybko zniknęło z jego profilu, ale media zdążyły je skopiować. Publikujemy je w całości:

"Czego to człowiek nie wymyśli dla pieniędzy. Jest tak Ewelina nosiła plastry antykoncepcyjne przestała je nosić i zaszła w ciąże. I w tym momencie nasz związek przestał istnieć było to ju 7 miesięcy temu została zmuszona do ślubu przez matkę i babcie, bo co ludzie powiedzą na wsi w russocicach panna z Dzieckiem na ślubie od jej matki usłyszałem ze mnie zniszczy co teraz skrupulatnie robią pierwszy raz u nich w domu a teraz gdy przestałem tam jeździć wysłali Ewelinę do Białegostoku, żeby podlać oliwy do ognia."

Czytaj też: Syn Zenka Martyniuka pójdzie na odwyk? Gwiazda disco polo dla SE: "Zrobimy wszystko, by trafił do najlepszych specjalistów"

Dalej można przeczytać:

Nie było tez żadnej awantury u mnie w Wasilkowie. Drzwi były otwarte i czekałem na swoją mamę, która przez liczne manipulacje Eweliny i jej matki poddała się emocjom i zadzwoniła na policję, a jakby co to nie pije alkoholu od maja i mam na to dowody pożałujecie tych oszczerstw i będziecie przepraszać.

i

Autor: screen Facebook Syn Zenka Martyniuka wydał oświadczenie. "Czego to człowiek nie wymyśli dla pieniędzy"

Ślub Daniela M. z młodziutką Eweliną z woj. wielkopolskiego odbył się w 2018 roku. Był relacjonowany przez media w całej Polsce. Uroczystość miała kosztować fortunę. Na weselu były gwiazdy disco polo oraz m.in. wokalista zespołu Bad Boys Blue. Para spodziewa się dziecka.